Excite

3D games op de 3DS

Op zoek naar 3D games? Het is leuk om deze op de 3DS te spelen. De 3DS is een nieuwe console en je kunt er 3D spellen spelen zonder een 3D bril. De 3DS is de opvolger van de Nintendo DS en je kunt er dan ook DS spellen op spelen. Om je een idee te geven van het aanbod aan spellen, vind je hier een aantal voorbeelden.

The Legend of Zelda: Ocarina of Time

The Legend of Zelda: Ocarina of Time is opnieuw uitgegeven en is volgens veel Zelda liefhebbers de beste Zelda game. In dit spel speel je met Link, die te maken krijgt met tijd. De ene keer is hij jong, de andere keer een volwassen vent. Het spel is volledig 3D en daardoor kunnen er meer opties worden gebruikt. Je kunt de vijanden bijvoorbeeld van verschillende kanten bekijken en aanvallen.

Nintendogs

Nintendogs is altijd al een geliefde game geweest voor mensen en nu kun je ook in 3D met je hondje spelen. Er zit spraakherkenning bij, zodat je je hond ook echt commando's kunt kiezen. De ingebouwde camera van de 3DS wordt ook gebruikt tijdens het spelen met je hond.

James Noir's Hollywood Crimes 3D

James Noir's Hollywood Crimes 3D is een 3D spel waarbij je honderden puzzels moet oplossen. Deze puzzels moet je oplossen om een reeks moorden op te lossen. Je bent dus een echte speurneus in dit spel. Er zijn echte 3D puzzels, maar ook woordpuzzels of tekenpuzzels. Genoeg dus om je echt uit te leven.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021