Excite

Aanstaande vaders beleven zwangerschap mee dankzij iPhone App

Aanstaande vaders kunnen soms wel eens het gevoel hebben niet alles van een zwangerschap mee te krijgen. Soms is dat prettig, maar niet altijd. Daarom is er nu een speciale App ontwikkeld voor de iPhone, die aanstaande vaders helpt om mee te leven met hun zwangere vriendin of vrouw.

De app wordt uitgegeven door uitgeverij Snor en geeft elke week een update over de baby. Dit kan gaan over de groei, maar ook over de ontwikkeling. Bovendien helpt de app je je kennis up to date te houden, want je krijgt elke week een quizvraag die je goed moet beantwoorden. Ook zijn er verschillende mogelijkheden die je vast trainen voor het vaderschap.

De onderwerpen die door de app behandeld worden zijn heel divers en geven aanstaande vaders diepgaande informatie. Zo wordt er bijvoorbeeld meer verteld over de vlokkentest, maar ook over erfelijkheidskwesties. Ook luchtigere onderwerpen als: ‘Hoe gaan de bezoekjes aan de verloskundige?’ komen aan de orde. Omdat de vader natuurlijk ook allerlei taken zal krijgen, leert hij via de app vast hoe hij zijn kleine spruit in slaap kan zingen en hoe gemakkelijk boertjes opgewekt kunnen worden. Bovendien is de app voorzien van een weeëntimer waarmee de tijd tussen weeën bij kan worden gehouden.

De app heet ‘Vader in Spé’ en biedt je ook de mogelijkheid om foto’s of aantekeningen te maken. Die kun je vervolgens weer delen via Facebook en Twitter.

Afbeelding: Flickr, gebruiker o5com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019