Excite

Activision komt met Dance Hero?

Activision is een videogame-uitgever die bekend is geworden met games als Guitar Hero en DJ Hero. Deze muziekspellen waren regelrechte hits en werden zeer goed verkocht. Bij Guitar Hero kun je bekende rocknummers op gitaar, bas of drums spelen. Dit moet allemaal precies op het juiste moment.

Activision ziet het niet echt meer zitten om meer muziekgames te maken. Toch hebben ze geen enkel probleem met een dansgame. Dit spel zal, verrassend genoeg, Dance Hero heten. De naam voor het spel is jaren terug al gereserveerd door het bedrijf, maar toen hebben ze er niets mee gedaan.

Momenteel zijn de dansgames helemaal in. De spellen Just Dance voor de Nintendo Wii en Dance Central op de Xbox Kinect hebben dit reeds bewezen. Mensen vinden het geweldig om dansspellen te spelen. Activision zal dus ook komen met een dansgame.

Er worden al verschillende nummers genoemd die gebruikt zullen worden in Dance Hero. Dit zijn 2012 van Jay Sean, Out of Space van The Prodigy, The Way I Are van Timbaland en Take Over Control van Afrojack. Natuurlijk zullen er nog meer nummers bijkomen.

Het is nog niet bekend welke studio met het spel Dance Hero zal komen. Ook is het nog niet bekend op welk platform het spel zal uitkomen. We moeten dus nog even wachten tot we Dance Hero kunnen zien.

Afbeelding: Flickr, gebruiker JacobMetcalf

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020