Excite

Allshare voor je laptop: een nieuwe manier van delen

Allshare voor je laptop is een handige tool die je helpt om gemakkelijker bestanden te delen. Dit geldt niet alleen voor het delen van foto's en andere leuke dingen met je vrienden, maar ook heel praktisch voor het bekijken van je met je mobiel gemaakte foto's op je laptop of tv.

Alles delen met allshare

Allshare kun je dus behalve op je laptop ook gebruiken op je mobiel of op je televisie. Heb je minimaal twee allshare-producten, zoals een mobieltje en een laptop, dan kun je tussen die twee apparaten gemakkelijk media delen, zoals filmpjes en foto's. Met sommige mobieltjes kun je nu soms al via de e-mail of bluetooth bestanden uitwisselen, maar met allshare heb je helemaal geen kabels nodig.

Alles allshare

Hoe meer apparaten je hebt met allshare, hoe makkelijker je kunt delen. Samsung is hierin de vooruitstrevende taak gestart om zo veel mogelijk apparatuur van allshare te voorzien. Deze software wordt geïnstalleerd op mobieltjes, laptops en tv's, maar je kunt ook je camerabeelden afspelen op je tv of snel naar je laptop sturen om te bewerken. Heeft iemand in je vriendenkring een allshare-tv en heb jij een videocamera met allshare? Neem hem mee en speel je vakantiefilm makkelijk af.

Eerst uitproberen!

Ben je, voordat je apparatuur met allshare aanschaft, benieuwd naar hoe het eruit ziet als je met allshare je bestanden deelt? Je kunt voor een demonstratie kijken op deze website van Samsung. De ervaring van foto's overzetten kun je, als je beschikt over een webcam, ook op de website kijken. Zoek hiervoor op allshare.

Veel plezier met delen!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020