Excite

Update je Galaxy naar Android 4.0

De telefoons en tablets die ontwikkeld zijn door Google en Samsung worden regelmatig geupdate. De Android 4.0 is inmiddels beschikbaar voor Galaxy S II telefoons in Europa en Zuid-Korea. Updates voor de Galaxy Note, Galaxy S II LTE, Galaxy Tab 8.9 en Galaxy Tab 10.1 zijn direct na de telefoon update aan de beurt.

Hoe update ik mijn Samsung Galaxy apparatuur?

Als je een Galaxy tablet of telefoon wilt updaten naar de nieuwste software, kun je het computerprogramma Samsung Kies gebruiken. Of de Android 4.0 al beschikbaar is hangt niet alleen van de snelheid van Samsung en Google af, maar ook providers spelen hier een rol in. Dit heeft te maken met aanpassingen aan de software die providers maken. Apparaten die nog op de oude versie Android 2.3 draaien worden ook opgekrikt naar het nieuwste besturingssysteem. Nieuwe apparatuur zal automatisch de nieuwste software krijgen.

Wat is Android 4.0?

Android 4.0 is een besturingssysteem van Google voor de Samsung Galaxy apparatuur. Het programma wordt ook wel Ice Cream Sandwich (ICS) genoemd, als vervolg op de namen van eerdere besturingssystemen Honeycomb en Gingerbread. Het grote voordeel van de 4.0 versie is dat Ice Cream Sandwich zowel voor telefoons als voor tablets gebruikt kan worden. Het maakt het downloaden, uitwisselen en gebruiken van apps veel gemakkelijker. Android 4.0 moet gezien worden als een combinatie van het beste van de Android software voor de tablet en het beste van Android software voor de smartphone. De input van Samsung is de eigen TouchWiz-interface. Het vervolg op de Android 4.0 is Android 5.0 of Jelly Bean.

Wat is nieuw aan Android 4.0?

De belangrijkste vernieuwingen in Android 4.0 is dat het systeem zowel op tablets als op smartphones draait. Daarnaast worden toestellen een stuk sneller. ICS levert een nieuwe interface en nieuwe mogelijkheden, zoals beter inzicht in je dataverbruik. Eveneens is er betere fotosoftware, mogelijkheden voor panorama foto's en gezichtsherkenning om het scherm te ontgrendelen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020