Excite

Apple horloge dit jaar te koop

Het veelbesproken Apple horloge zal dit jaar al in de winkels moeten loggen. Volgens geruchten krijgt de smartwatch een volledige versie van iOS mee, waardoor de iWatch gekoppeld kan worden aan een smartphone. E-mails checken, social media berichten lezen en gemiste telefoontjes weergeven; de iWatch zou het allemaal moeten kunnen.

Anonieme bronnen

Dat vertelden verschillende anonieme bronnen vorige week aan Bloomberg en The Verge. Bloomberg stelt dat de smartwatch nog dit jaar in de winkels zal liggen.

Accuduur iWatch

Het belangrijkste mankement aan de iWatch zou op dit moment de accuduur zijn. Het horloge gaat op dit moment slechts twee dagen mee op één lading, maar uiteindelijk moet de accuduur uitkomen op zeker vier tot vijf dagen. De problemen met de accu worden veroorzaakt door het relatief grote besturingssysteem iOS. Voor de iWatch wordt niet gewerkt met een versimpelde variant, zoals bijvoorbeeld bij de iPod.

Synchroniseren

Eerder werd al bekend gemaakt dat er zo’n honderd mensen meewerken aan de ontwikkeling van het Apple horloge. Volgens de berichten wordt de smartwacht gemaakt van gebogen glas. Terwijl de iOS voor het Apple horloge al klaar is, wordt het besturingssysteem van de iPhone ondertussen ook verbetert. Het is de bedoeling dat het horloge en de smartphone gemakkelijk te synchroniseren gaan zijn. Vooralsnog geeft Apple geen commentaar op de geruchten.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020