Excite

Nieuwe smartphone: de Apple iPhone 5

Liefhebbers van de smartphones van Apple zitten al maanden met smart te wachten op de nieuwste Apple iPhone 5, die op 12 september van 2012 officieel aangekondigd zal worden bij een presentatie van Apple in San Francisco. De uitnodiging laat helaas nog weinig los over het design van de iPhone 5. We zullen dus de Apple iPhone release moeten afwachten, of de iPhone 5 geruchten doorspitten.

Groter scherm voor de iPhone 5

De CEO van Apple Tim Cook gaat een deel van de presentatie van de iPhone 5 leiden. De eerste voorbereidingen zijn getroffen. Een deel van het gebouw aar de presentatie zal zijn, is namelijk versierd met een kleurrijk, regenboogdesign met een wit Apple logo in het midden. Volgens de echte Apple fans zijn deze kleuren uitgelekte iconen van iOS applicaties, waarmee Apple de indruk wekt dat de iPhone 5 een groter scherm zal hebben dan zijn voorgangers. Dankzij de iPhone 5 accessoires was dit vermoeden al een beetje bevestigd. De hoesjes voor de Apple iPhone 5 zijn namelijk een halve inch groter. Daarmee zal de telefoon een 4 inch scherm krijgen met een 16:9 beeldverhouding.

Nieuw design iPhone 5

Behalve een groter scherm zou ook de achterkant van de iPhone 5 tweekleurig zijn, waarbij de boven- en onderkant verschillen in materiaal. Verschillende prototypes laten dit zien.

Geruchten iPhone 5

Behalve de vormgeving zijn er nog een aantal geruchten gaande over de technische aspecten van de nieuwste Apple telefoon. Zo zou de dock-connector zijn verkleind, waardoor er aan de onderkant meer ruimte is voor bijvoorbeeld de audio-uitgang. Er zijn ook sterke geruchten dat de iPhone 5 voor het eerst gebruik zal maken van een quad-core processor. In combinatie met 1GB RAM geheugen zorgt dit voor een soepele gebruikerssnelheid. Apple zou ook gebruik gaan maken van een Nano-SIMkaart.

iPhone 5 reserveren

In Nederland is het bij de Phone House al mogelijk om een Apple iPhone 5 te reserveren. Hoewel nog niet duidelijk is wanneer je het nieuwste Apple product ook echt thuis krijgt, zorgt de Phone House al voor een wachtlijst. Zo ben je verzekerd dat jij als één van de eerste Nederlanders in het bezit bent van de iPhone 5.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020