Excite

Vind je weg met Apple Maps

Een navigatiesysteem, gecombineerd met interactieve 3D-beelden. Dat is precies wat je krijgt als je Apple Maps installeert op je iPhone of iPad. Met Apple Maps kun je voortaan nog makkelijker de weg vinden, een route uitstippelen of vooraf vast kijken waar je straks een afspraak hebt. Handig, want deze app kun je altijd bij de hand houden.

Duidelijkheid in Apple Maps

Een van de belangrijkste voordelen van Apple Maps is dat alle kaarten helemaal opnieuw zijn uitgetekend. Ze zijn ontzettend duidelijk en alle straten zijn helder weergegeven. Je kunt kijken naar een groot overzicht, maar het is ook mogelijk om in te zoomen. Als je het scherm een kwartslag draait, kun je nog meer zien. Je hoeft niet opnieuw te zoeken waar je beginpunt is, want de straat- en plaatsnamen blijven allemaal gewoon op de juiste plek staan.

Navigatie met Apple Maps

Ook de navigatie van Apple Maps is uitzonderlijk prettig. Je kunt kiezen voor een gesproken ondersteuning, een volledig overzicht of 'turn-by-turn' navigatie, waarbij de instructies worden gegeven op het moment dat je in de buurt komt van een afslag. Dan kun je je ogen op de weg houden en hoef je niet naar het scherm te kijken wat je moet doen. Kijk je wel, dan zie je precies hoe je rijdt. Zelfs als je een afslag neemt, dan draait de camera dusdanig mee, dat je blikveld alsnog precies overeen komt met wat je buiten ziet.

Het navigatiesysteem op Apple Maps kan ook veel tijd schelen; er wordt namelijk real time verkeersinformatie gegeven. Staat ergens op je route een file? Dan krijg je zo een alternatieve route voorgesteld.

3D beelden

Veel mensen vinden het leuk om eens ergens anders te kijken, zonder hiervoor ver te reizen. Dat kan ook met Apple Maps. Dankzij de 3D-functionaliteit kun je steden in hoge resolutie bekijken, maar ook inzoomen op bijvoorbeeld een specifieke straat of zelfs een specifiek huis. En dat alles in een uitstekende beeldkwaliteit.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020