Excite

Asus komt met een combinatie van Smartphone en tablet

Een Smartphone en tablet in één, daar zullen veel mensen op wachten. Zij hoeven waarschijnlijk niet heel lang meer te wachten, aangezien Asus dit heeft aangekondigd tijdens de elektronicabeurs Computex. Het apparaat zal de Padphone worden genoemd en draait op het besturingssysteem Ice Cream Sandwich, de opvolger van Android Gingerbread.

Je kunt de telefoon als een soort accu in de tablet stoppen en zo gemakkelijk data uitwisselen. De telefoon kan dan als tablet worden gebruikt.

De Padphone is iets waar volgens Asus veel mensen op zitten te wachten. Het zou problemen oplossen die mensen nu hebben, bijvoorbeeld met het omzetten van verschillende data. Met de Padphone is dit niet langer een probleem voor gebruikers. Ook hoef je niet langer verschillende simkaarten te gebruiken, maar kan alles gemakkelijk in één keer worden gedaan. Ook kunnen gebruikers zelf een schermformaat kiezen. Het ene formaat past bijvoorbeeld beter bij een handeling dan het andere.

De tablets, zoals de iPad zijn ontzettend populair en ook de Smartphones doen het vreselijk goed. Het is dus een slimme zet van Asus om beide krachten in één te bundelen.

Wanneer de Padphone zal verschijnen is helaas nog niet bekend. Asus is nu nog druk bezig met de ontwikkelingen van het apparaat. Ook is het nog niet bekend wanneer het besturingssysteem Ice Cream Sandwich zal verschijnen. Liefhebbers moeten dus nog wel even geduld hebben.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020