Excite

Vind auto navigatie kaarten gratis

Veel mensen vertrouwen tegenwoordig op de TomTom of ander navigatiesysteem als zij op vakantie gaan of gewoon een dagje weggaan. Maar weet je zeker dat je navigatiesysteem up to date is? Als de kaarten van je systeem verouderd zijn, kan het zijn dat sommige wegen er niet op staan, of dat de TomTom een nieuwe situatie niet kent. Dat kan soms voor gevaarlijke taferelen zorgen.

Om je TomTom up to date te houden kun je je systeem aansluiten op de computer, dan wordt er gezocht naar updates. Maar het kan ook verstandig zijn om nieuwe kaarten te kopen. Vaak moet je voor deze kaarten wel betalen, maar als je auto navigatie kaarten gratis wil kun je gebruik maken van een aanbieding die TomTom heeft. Als je gebruik maakt van de kaartupdateservice betaal je één jaar, maar je krijgt wel zes maanden gratis. Ook krijg je bij deze service vier kaarten en twee extra gratis kaarten. Je kunt gebruik maken van deze aanbieding met zes maanden auto navigatie kaarten gratis, als je een nieuw abonnement afsluit, maar ook als je je bestaande abonnement verlengt.

Wil je toch auto navigatie kaarten gratis? Dat kan als je een smartphone hebt. Er zijn verschillende gratis navigatiesoftware die je de weg kunnen wijzen. Bij verschillende Nokiatelefoons krijg je het navigatiesysteem Ovi Kaarten gratis. Ook voor de iPhone zijn er verschillende apps beschikbaar die je gratis door de Benelux loodsen.

Vertrouw je liever op echte, papieren kaarten? Ook dat kun je gratis vinden. Als je lid van de ANWB bent, kun je bij de ANWB-winkel gratis routekaarten krijgen voor heel Europa. Deze kaarten zijn zeer gedetailleerd en je krijgt er ook een gidsje bij met de belangrijkste informatie waar je gedurende het jaar en in de zomervakantie rekening mee moet houden. Zo weet je waar er werkzaamheden zijn en welke wegen je eventueel moet mijden. Zo kun je met gratis kaarten toch een heel eind op weg.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019