Excite

Ontmoet nieuwe mensen op Badoo

Facebook is perfect om in contact te blijven met je vrienden en kennissen, maar als je op zoek bent naar nieuwe mensen is daarvoor een speciale netwerksite op het internet. De website Badoo brengt je in contact met mensen uit jouw regio die net als jij, op zoek zijn naar voor een vriendschap of een flirt.

Aanmelden bij Badoo

Op Badoo kun je mensen ontmoeten die jou in het echte leven ook willen leren kennen. Hoewel Badoo zich geen datingsite noemt, is dat wel het hoofddoel van het sociale netwerk. Aanmelden voor de website kan heel gemakkelijk via badoo.com. Je kunt een nieuwe profiel maken, of je Facebook account gebruiken om in te loggen. Hoewel Badoo het populairst is in Zuid-Amerika, Italië, Frankrijk en Spanje, zijn er steeds meer Nederlanders die het netwerk gebruiken om nieuwe contacten op te doen.

Is Badoo gratis?

In tegenstelling tot veel datingsites, is Badoo geheel gratis in gebruik. Als je wil dat jouw profiel beter wordt gevonden in de zoekresultaten, kun je daarvoor betalen. Ongeveer één of de vijf Badoo gebruikers heeft wel eens betaald voor de datingsite. Voor de rest verdient de website via advertenties.

Badoo en spam

In sommige landen staat Badoo vooral bekend als spammer. Mensen krijgen een e-mail waarin het lijkt alsof iemand via Badoo interesse heeft getoond. Je moet je daarvoor eerst aanmelden bij Badoo. Wanneer je een profiel hebt aangemaakt, blijkt dat je helemaal van niemand een berichtje hebt ontvangen. Behalve spam via e-mail, staat Badoo ook bekend om een slechte bescherming van privacygevoelige informatie in vergelijking met andere online sociale netwerken.

Badoo en dating

Badoo wil geen datingsite genoemd worden, maar zo profileren ze zich wel. In Engeland heeft dertig procent van de gebruikers gezegd puur op zoek te zijn naar een seksdate. Je kunt ook deelnemen aan een datingspel: bij foto's van andere gebruikers kun je aangeven of je er wel of niet op een date zou willen. Badoo benadrukt dus zeker het datingaspect.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020