Excite

Wil je boeken online kopen? Dit zijn de beste winkels!

Steeds meer mensen doen hun inkopen via internet. Ook boeken zijn online te bestellen. Dat is vaak een stuk goedkoper dan in een boekenwinkel. Ook is het aanbod een stuk groter en is het gemakkelijk zoeken op bijvoorbeeld schrijver of titel. Een ander pluspunt is dat de boeken gewoon bij je thuis bezorgd worden!

Bol.com

Wil je boeken online kopen? Dan is Bol.com één van de bekendste webwinkels. Er worden ruim vijf miljoen boeken op Bol.com aangeboden. Behalve Nederlandstalige boeken, worden er ook boeken in andere talen verkocht. Verder kun je hier ook terecht voor studieboeken. Wil je goedkoop boeken kopen? Kijk dan eens bij de tweedehands boeken. Verder is de top tien van bestsellers een aanrader als je op zoek bent naar een leuk boek!

Vanstockum.nl

Bij Vanstockum.nl kun je heel gemakkelijk selecteren op onderwerp. Dit is ideaal als je op zoek bent naar boeken over een bepaald onderwerp, maar je weet geen titel of schrijver. Ook kun je op prijs en jaartal zoeken. Ben je een echte boekenwurm? Dan kun je je inschrijven op de nieuwsbrief zodat je iedere week de nieuwste titels per email ontvangt!

Selexyz.nl

Selexyz is zowel een online boekwinkel als een echte boekwinkel. Door heel Nederland zijn er verschillende vestigingen. Dit heeft als voordeel dat je de boeken online kunt bestellen en bij een winkel kunt ophalen. Je hoeft dan geen verzendkosten te betalen! Behalve een ruim aanbod aan gewone boeken, worden er ook veel E-books verkocht.

Tot slot

Wanneer je online boeken wilt kopen, let dan op de volgende punten. Heb je een boek op het oog, vergelijk dan verschillende online boekenwinkels. Misschien is het boek bij de ene winkel wel goedkoper! Ook is het aan te raden om op de verzendkosten en de levertijd te letten. Zo weet je precies wanneer je je favoriete boeken kunt verwachten!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021