Excite

Borderlands 2: de ultieme game ervaring

Een game die doet denken aan een western, maar ook een typisch futuristisch tintje heeft? Dat is Borderlands 2. Borderlands 2 is het vervolg op de game Borderlands, die in 2009 werd uitgegeven. Het spel kan op verschillende manieren gespeeld worden, waardoor je er heel lang plezier van hebt. Met anderen spelen kan natuurlijk ook.

Kies je karakter

Je begint Borderlands 2 door een karakter te kiezen uit een van de vier nieuwe karakters. Elk van deze karakters heeft een eigen unieke vaardigheid en bepaalde wapens. Zodra je je karakter gekozen hebt, ben je klaar om te spelen.

Het spel bestaat uit verschillende missies die je opgedragen krijgt. Als je een missie tot een goed einde brengt, dan krijg je daar een beloning voor in de vorm van ervaringspunten, geld en soms een bepaald item. Daarnaast kun je ervaring opdoen door vijanden te doden of uitdagingen in de game te voltooien.

Meer variatie in Borderlands 2

Het grootste verschil met de eerste versie van Borderlands is dat in deze game veel meer variatie zit. Zo kun je veel uitgebreidere wapens kiezen, die je ook nog eens op maat kunt maken.

Daarnaast zit er meer variatie in de voertuigen en zijn de missies heel anders. Hier zit een extra uitdaging in. Als een missie bijvoorbeeld is dat je een vriend moet redden, dan moet je dit heel snel doen. Gebeurt het niet snel genoeg, dan kan die vriend sterven en faalt je missie. Dat heeft weer gevolgen voor de rest van het spel, want die vriend kan dan dus niet meer terug komen.

Bestseller

Borderlands is inmiddels tussen de 3 en 4,5 miljoen keer over de toonbank gegaan. Gezien het succes van de prerelease van Borderlands 2, wordt verwacht dat het vervolg dat record zal breken. Liefhebbers hebben sowieso iets om naar uit te kijken, want er zal ook een stripboek uitkomen van de game, die meer vertelt over de achtergrond van het verhaal.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020