Excite

Wat zijn browser games?

Wat zijn browser games? Veel mensen spelen ze erg veel, maar weten helemaal niet wat het is. Een browser game is vaak gratis en dit maakt het gamen nog leuker.

Wat zijn browser games?

Browser games zijn spellen die je op het internet kunt spelen. Er zijn steeds meer websites met games waar je spellen kunt spelen. Sommige spelletjes lijken op bekende games, zoals Pacman of Pong, maar je hebt ook sites die volledig nieuwe spellen maken. Er zijn verzamelsites vol spellen, maar je hebt ook sites die een geheel thema volgen. Bekende spellensites zijn Zylom.com, Playtopia.nl en Neopets.com.

Zylom

Op Zylom.com kun je allerlei leuke spellen spelen. Je kunt deze gratis spelen als je een account hebt. Het is ook mogelijk spellen te downloaden, maar je kunt deze slechts een half uur spelen. Wil je ze voor altijd spelen, dan moet je ze kopen.

Playtopia

Op Playtopia.nl heb je de mogelijkheid talloze games te spelen. Je hebt een hidden object game, een spel zoals bejeweled en allerlei leuke bingospellen. Voor het spelen van de spellen ontvang je tokens en deze kun je weer gebruiken om loten van te kopen. Als je gelukt hebt kun je geldprijzen met deze loten winnen.

Neopets

Op Neopets.com kun je je eigen beestje aanmaken en deze moet je verzorgen door spulletjes te kopen. Het geld om deze spullen van te kopen kun je krijgen door games te spelen. Er zijn heel erg veel spellen en ze hebben allemaal de Neopets in de hoofdrol. Erg leuk is dat de site ook volledig in het Nederlands te bekijken is.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020