Excite

Cadeau-ideeën die je ook meteen kan weggeven

Cadeaus geven is niet gemakkelijk en kan soms uren of zelfs dagen in beslag nemen. Om niet onpersoonlijk te doen, wil je natuurlijk niet zomaar geld geven. Een persoonlijk geschenk komt veel beter over, betekent meer voor diegene die het ontvangt en zal langer onthouden worden. Maar het valt niet mee om het juiste cadeau te vinden!

De mensen achter Lottay Gifts denken de oplossing gevonden te hebben. Niet alleen hebben ze een hele hoop cadeau-ideeën, ook kan je in een trek door het hele proces van geschenk kopen en afgeven meteen afwerken, allemaal terwijl je niet eens daarvoor hoeft op te staan.

Het werkt zo: Je registreert je, kiest een cadeau uit en schrijft een vriendelijk berichtje. Daar kan je ook je eigen foto nog bijdoen. Vervolgens reken je af, je kan het hele bedrag of slechts een deel van het cadeau betalen. Als iemand anders ook een deel van dat cadeau koopt voor dezelfde persoon, worden de bijdragen samengeteld. Met het geld dat de ontvanger krijgt, kan hij eventueel ook iets anders kopen.

Het gebruik van de site is gratis en veilig, want alles verloopt via Paypal. De site zal bij de ontvanger wel proberen een aantal verkopers voor te stellen, die dan voor de inkomsten van de site zorgen. Ook al is het idee om geschenken te geven via een website niet zo persoonlijk als iets in levende lijve overhandigen, het is een goede tussenoplossing!

Afbeelding: Flickr, gebruiker The Rainbow Rider

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020