Excite

Lekker ontspannen met Caiway

Vraag een willekeurige Nederlander welke abonnementen hij of zij liever niet op zou geven en je krijgt ongetwijfeld antwoorden als 'internet', 'telefoon' en televisie. Bij elkaar kan dat soms een flinke som zijn, maar gelukkig hoeft dat niet per se. Het is namelijk een kwestie van aanbieders vergelijken. Neem bijvoorbeeld Caiway.

Caiway?

Caiway is een vrij onbekende, maar toch grote leverancier van pakketten voor televisie, internet en telefonie. Apart afsluiten kan natuurlijk ook, maar als je alles wilt, dan ben je meestal goedkoper uit als je dit bij elkaar doet. Het leuke van Caiway is dat je er voor wat betreft tv ook de mogelijkheid hebt om bekende Amerikaanse zenders te volgen. Neem bijvoorbeeld Food Network; die zender zit niet op de gewone kabel, maar kun je zo wel ontvangen.

Kosten van Caiway paketten

Het belangrijkst zijn natuurlijk de kosten. Die zijn afhankelijk van wat je precies wilt. Voor alles-in-één zijn drie verschillende pakketten opgesteld. Het eerste pakket, Easy, is het voordeligst en is een echt basispakket. Je hebt dan meer dan 50 tv zenders, waarvan krap de helft in HD. Dit zijn alleen de basiszenders; voor extra zenders moet je gaan voor een groter pakket. Daarnaast kun je voordelig bellen en met matige snelheid internetten.

De volgende stap is de Relax. Dat pakket wordt volgens Caiway het best verkocht en heeft alles wat Easy heeft, maar ook nog meer dan 55 extra zenders en een snellere internetverbinding.

Is dat nog niet voldoende, dan is er Lounge, met meer dan 60 extra zenders, extra snel internet en 's avonds en in het weekend gratis bellen binnen Nederland.

Overstappen naar Caiway

Zit je op het moment bij een andere aanbieder en wil je overstappen naar Caiway of een andere leverancier? Stem dit dan goed af met je huidige leverancier. Dan voorkom je dubbele kosten. Vraag ook naar een overstapservice; dat werkt vaak goed en is makkelijker dan wanneer je zelf alles moet regelen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020