Excite

Catherine krijgt uitgebreide collector’s edition

De nieuwe avonturengame Catherine van ontwikkelaar en uitgever Atlus krijgt een speciale collector’s edition met behoorlijk veel extra’s. Deze speciale uitgave komt op 26 juli uit, tegelijk met de game zelf, en bevat onder meer een kussensloop.

In de collector’s edition zitten daarnaast nog een t-shirt, een boxershort, een pizzadoos en natuurlijk de game zelf. Alle extra items staan ook helemaal in het teken van het spel. Liefhebbers die gaan voor nog meer gratis extra’s kunnen hun game maar het beste vooruit bestellen, want dan krijg je bij de release ook nog eens een gratis artbook van 36 pagina’s en een cd met de soundtrack.

Catherine is een Japanse game die het verhaal vertelt van Vincent, een jongen die al jaren verliefd is op Katherine. Na verloop van tijd krijgt hij echter een affaire met een andere vrouw, Catherine. Na een van hun dates krijgt Vincent steeds vaker nachtmerries en gebeuren er vreemde dingen, die ervoor zorgen dat Vincent denkt dat zijn einde nabij is. Catherine werd op 17 februari al uitgebracht in Japan, deze zomer verschijnt het spel dus ook in Europa.

Catherine wordt geleverd voor de Xbox 360 en de Playstation 3. Omgerekend betaal je voor de collector’s edition zo’n €54.

Afbeelding: Flickr account Rena-mit-Cappuccino

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020