Excite

Chatroulette gaat tijdelijk dicht

Het werd een monsterhit op het internet. Chatroulette werd in korte tijd ongekend populair. Dat is knap, want er is nogal veel populair op internet. Het programma, waarbij onbekenden aan elkaar worden gekoppeld op willekeurige basis en elkaar kunnen zien met de webcam, was een hobbyproject van de 17-jarige Rus Andrey Ternovskiy. Dat heeft hij geweten.

Op de website van Chatroulette staat een aankondiging. 'The Experiment #1 is now over. Thanks for participating. Renewed and updated version of the website will be launched today.' Tijdelijk is de populaire site dus uit de lucht. Bovendien heeft iedereen klaarblijkelijk met een experiment meegedaan. En komt er snel iets nieuws tevoorschijn.

Niemand weet op dit moment wat de grote vernieuwing zal zijn. Er is nog niets uitgelekt. Het kan uiteraard van alles zijn. Wellicht komt er een filter voor alle geslachtsdelen die vrijelijk rondzwerven op Chatroulette. Dat is een reden voor veel mensen om af te haken, namelijk.

Gezien het feit dat Ternovskiy met diverse investeerders en ontwikkelaars in gesprek is, zal de site een flinke update krijgen. Dat kan het dus wel gebruiken, bijvoorbeeld in de vorm van de penisfilter. Ook gezien het feit dat steeds meer concurrenten opduiken is het belangrijk dat Chatroulette zich blijft ontwikkelen. Omegle heeft inmiddels ook een videofunctie aan haar chatsite toegevoegd, bijvoorbeeld.

De verrassing zal dan ook vandaag of morgen zijn wat er precies met Chatroulette gaat gebeuren. Houdt het de hype vol, gaat het er nog eens overheen of zal de site sterven aan haar eigen populariteit? Het is allemaal mogelijk. Hou het in de gaten dus!

Afbeelding: Flickr, gebruiker MShades

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020