Excite

Comedy Central komt met games

Comedy Central is een zeer populaire televisiezender en wordt ook in Nederland goed bekeken. Het is dan ook een slimme zet dat de zender samenwerkt met Spike TV en games op de markt gaan brengen. De unit van Comedy Central en Spike TV heet Games 345 en de games hebben te maken met merken van MTV.

Behalve dat Comedy Central en Spike TV samenwerken, komen er ook nog onafhankelijke gamemakers in het team om zo voor betere games te zorgen en een goede kijk te krijgen op de eisen van het publiek.

De eerste twee games zijn gebaseerd op Ugly Americans, een serie die wordt uitgezonden door Comedy Central en de serie Deadliest Warriors die Spike TV uitzendt. De makers verwachten dat de games een groot succes worden. Er is namelijk al eerder een downloadbare game van Deadliest Warriors verschenen en deze is 400 duizend keer verkocht.

De spellen zullen worden gemaakt voor Xbox Live en Playstation Network. Je kunt ze voor ongeveer tien dollar downloaden. De spellen komen in juli en augustus uit. Het spel van Deadliest Warrios is een vechtgame en die van Ugly Americans een shooter.

In de toekomst zullen er nog meer games verschijnen van bekende merken en personages van Comedy Central en Spike TV.

Afbeelding: Flickr account brandnewbrain

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021