Excite

Computer nodig? Bekijk de aanbiedingen van de Carrefour!

Ben je op zoek naar een nieuwe computer? Bekijk dan eens de aanbiedingen van de Carrefour. Wie weet neem je je ideale computer mee naar huis voor een zeer fijn prijsje!

Wat is de Carrefour?

Veel Vlamingen kennen hem wel, maar in Nederland is de Carrefour minder bekend. Je kunt de Carrefour vergelijken met de Albert Heijn of de C1000 in Nederland, maar dan een slag groter. Dit Franse supermarktconcern heeft namelijk behalve de nodige levensmiddelen ook een aanzienlijk assortiment kleding en - waar je natuurlijk meer over wil weten - computers.

Assortiment bij de Carrefour

Wil je een computer kopen bij de Carrefour, houd dan goed de aanbiedingen in de gaten. Regelmatig komen er nieuwe computers bij. Krijg je geen folder van de Carrefour? Kijk dan eens op promotiebutler.be en zoek op 'Carrefour'. Je kunt de recente folders dan online bekijken en dus van alle aanbiedingen op de hoogte blijven.

Vanuit Nederland shoppen bij de Carrefour

Heb je een geweldige aanbieding gezien voor een computer bij de Carrefour, dan kun je twee dingen doen. De eerste optie is om in de auto te springen en naar de dichtstbijzijnde Carrefour te rijden, bijvoorbeeld eentje in Antwerpen. Je kunt ook online winkelen, maar daarvoor moet je wel een afhaaladres in België invullen. Dit is dus vooral aan te raden als je bekenden in België hebt die je computer voor je op kunnen sturen.

Neem dus snel een kijkje bij de Carrefour, bekijk de computers in de aanbieding en wie weet neem jij wel een geweldige computer mee naar huis voor een fractie van de prijs!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019