Excite

Wat staat er in de concert agenda?

In deze concert-agenda kun je zien welke artiesten er de komende tijd optreden. Natuurlijk zijn er veel meer concerten. In elke plaats en concertzaal zijn vaak wel optredens. Soms van grote artiesten, maar ook vaak van lokaal talent.

Het duurt nog even, maar 8 juni 2011 zal Iron Maiden in het Gelredome te Arnhem optreden. Tickets kosten 59 euro en de voorverkoop is reeds van start gegaan. Roger Waters, bekend van Pink Floyd, zal ook optreden in het Gelredome en wel op 8 en 9 april 2011. Natuurlijk is ook het jaarlijkse evenement Symphonica in Rosso in het Gelredome. Dit jaar treden Nick en Simon hier op en het zal op 8, 14, 15 en 16 oktober 2011 plaatsvinden. De meeste dagen zijn reeds uitverkocht.

Ook bijzonder is Faithless. Deze groep zal ermee stoppen en geven hun laatste concert in O2 Academy Brixton te Londen. Je kunt hier natuurlijk heengaan, maar je hebt ook de optie om in Nederland naar de bioscoop te gaan, waar het concert live wordt uitgezonden. Dit kan in de bioscopen van Pathé. Op 8 april kun je naar Het Goede Doel in Enschede en ook zangeres Adele zal dan optreden en wel in Paradiso Amsterdam.

Koninginnedag valt dit jaar op een zaterdag en dus kun je extra veel optredens bekijken. In veel steden zijn talloze optredens te vinden, met het hoogtepunt natuurlijk in Amsterdam. Wie er zullen optreden is nog niet bekend, maar het belooft weer een knalfeest te worden.

Kijk ook zeker eens op de website van een concertzaal bij jou in de buurt. Daar kun je vaak een concert agenda vinden, zodat je geen leuke optredens mist! Vaak kun je via de website ook kaarten bestelen. Vergeet ook niet om op de sites van grotere zalen tekijken, zoals Paradiso in Amsterdam en 013 in Tilburg.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020