Excite

Toon jouw moves in Dance Battle

In de discotheek je kunstje vertonen lukt misschien wel, maar hoe zit het met jouw 'dance skills' op de digitale dansvloer? Test het in Dance Battle, hét spel waarin creativiteit, originaliteit en behendigheid centraal staan. Het is gratis te spelen en als je eenmaal de smaak te pakken hebt, kun je het voor jezelf steeds moeilijker maken.

Dance Battle spelen

Dance Battle is een spel van Armor Games en is via de gelijknamige website te spelen. Het draait om jou: jij gaat lekker naar de club en leeft je daar helemaal uit op de dansvloer. Door dit zo goed mogelijk te doen, krijg je respect van andere dansers, waardoor je in het spel weer meer kunt doen.

Hoe werkt Dance Battle?

Je bestuurt je poppetje met het toetsenbord. Je gebruikt de pijpen om te bewegen en speciale moves uit te voeren. Druk op de spatiebalk als je wilt springen. Je staat niet alleen op de dansvloer; elke ronde heb je een tegenstander. Die tegenstander doet een paar moves en daarna ben jij aan de beurt. Je kunt zelf wat rondspringen, maar het is slimmer om te wachten tot je in de onderste balk blauwe pijltjes ziet verschijnen. Druk precies op het juiste moment die pijltoetsen in en je ziet dat jouw karakter een speciale beweging uitvoert. Die beweging levert je punten op. Doe dat zo vaak en zo goed mogelijk, zodat je het maximale aantal punten kunt behalen en op die manier de battle kunt winnen. Aan het einde van een ronde krijg je je score te zien en krijg je een letter die correspondeert met je niveau. A is het hoogste niveau, F het laagste.

Oefenen, oefenen, oefenen

Als je echt goed wilt worden in Dance Battle, dan is dat vooral een kwestie van heel veel oefenen. Let op de moves van de tegenstander, maar houd vooral ook goed in de gaten hoe en wanneer jij je moves moet uitvoeren. Bekijk ook altijd goed je statistieken, zodat je weet waar je verbetering in aan kunt brengen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020