Excite

Ga het avontuur aan in Darksiders 2

Heb je zin in een spannend avontuur, waar je geen genoeg van kunt krijgen? Werp jezelf dan in Darksiders 2. Deze spannende game is ontwikkeld door Vigil Games en geeft je de mogelijkheid om een rol te spelen tijdens de 100-jarige gevangenschap na de oorlog die zich in Darksiders heeft afgespeeld.

Eerst Darksiders 1 spelen

Wie wil beginnen met Darksiders 2, kan het beste eerst Darksiders 1 uitspelen. Daarin maak je onder meer kennis met de 4 Ruiters. Wie dat zijn, blijft in die game verborgen. In Darksiders 2 wordt dat onthuld en worden ze erg belangrijk voor het verloop van het spel.

Het verhaal in Darksiders

Het verhaal van Darksiders is duister; de mensheid bestaat niet meer. Dit komt door de eeuwigdurende oorlog tussen engelen en demonen. De enige 'hoop' die er eigenlijk nog is, bestaat uit de 4 Ruiters, officieel the Four Horsemen of the Apocalypse. Deze ruiters zijn alom gevreesd en zijn ontzettend sterk. Via hen wordt het mogelijk om de zonden uit het verleden uit te wissen, en het uitsterven van de mens tegen te gaan. Maar wat kost dit? Jij speelt een van de Four Horsemen en gaat de strijd aan met demonen. Die strijd wordt behoorlijk heftig, want demonen geven zichzelf niet zomaar gewonnen. Bovendien bestaat in dit spel ook de kans dat de held sterft; het is geen film waarin alles goed afloopt.

Actie

Wie houdt van actie en avontuur en niet bang is voor wat meer duistere spellen, kan zich volledig uitleven in deze game. En natuurlijk ook in het eerste deel.

Release Darksiders 2

Darksiders 2 wordt in augustus 2012 op de markt gebracht. Vaak loopt de release in het buitenland gelijk met die in Nederland en is de game vooraf ook al te bestellen via gamewinkels. Als je niets van het spel wilt missen, doe dat dan. Soms krijg je er dan nog extra gadgets bij ook.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020