Excite

Daten via Tinder

De nieuwe app om te daten: met Tinder kun je via je smartphone de liefde vinden. Tinder is een app waarmee je foto’s van andere gebruikers kunt liken. Bij een wederzijdse like stelt Tinder je in staat om berichtjes naar elkaar te sturen. En dat kan natuurlijk leiden tot een spannende ontmoeting. Daten via Tinder komt daar steeds meer voor.

Beginnen met Tinder

Om te beginnen met Tinder moet je de app koppelen aan je Facebook-account. Via die koppeling wordt informatie over jouw voorkeuren ingeladen. Ook de foto’s die je op Tinder gebruikt zijn verbonden aan Facebook, evenals de locatie waar je je bevindt. Door de likes die je via de app uitdeelt, wordt er een profiel van jouw smaak voor de andere sekse gemaakt. Vanaf dat moment hoef je alleen nog maar mensen te liken of af te wijzen op basis hun foto’s.

Tinder verbeteren

Omdat de app nog volop in ontwikkeling is, wordt volgens Justin Mateen, de bedenker van Tinder, je persoonlijke informatie nooit gebruikt voor marketingdoeleinden of advertenties. De focus ligt voor nu nog op het verbeteren van de user experience, en niet op het verdienen van geld. “En er komen nog meer updates aan om het Tinder gebruik te verbeteren. Veel gebruikers vragen om de mogelijkheid foto’s te kunnen delen in een chatgesprek. Die optie zijn we nu aan het onderzoeken, alsmede het aanbieden van in-app aankopen,” vertelt Mateen.

Nederlanders Tinder

Het aantal Nederlanders op Tinder is sinds eind september 2013 enorm toegenomen. We kunnen de app dan ook zeker een trend noemen en daten via Tinder wordt een stuk gemakkelijker. Vooral onder studenten is Tinder populair en - voor sommigen - een echte verslaving.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020