Excite

Lees meer over de beste laptops van dit moment

De beste laptops van dit moment zijn verschillend per aanbieder. Als je het hebt over de beste laptops van alle aanbieders, dan zie je al snel dat er ten opzichte van vroegere laptops veel meer mogelijk is. Je laptop van nu gaat sneller, is dunner, lichter (en dus makkelijker mee te nemen) en niet eens zo heel veel duurder.

Het is lastig aan te geven wat de laptops van dit moment zijn. Op het moment dat dit stuk wordt geschreven, verschijnen er zo weer nieuwe laptops. Het aanbod groeit en er staat alleen vast dat laptops en notebooks sneller, dunner en lichter worden. Ook de prijs zakt steeds, met name als je een wat oudere laptop koopt (waarbij 'ouder' slechts een paar maanden kan zijn).

Wat een nieuwe trend is die steeds meer laptopfabrikanten overnemen, is het touch screen. Dit zie je bijvoorbeeld met handheld laptops, zoals de iPad en de Samsung Tablets. Ook andere laptops doen meer met aanraakschermen. Zo is er een laptop die geen normaal toetsenbord heeft, maar een touch screen op de plek waar normaal het toetsenbord zou zitten. Ook het scherm kun je met je vinger bedienen in plaats van met de muis.

Wil je zelf eens vergelijken wat de beste laptops van dit moment zijn? Op besteproduct.nl en andere vergelijkingswebsites kun je terecht voor de beoordelingen van alle laptops en notebooks. Zo zie je ook al snel dat een dure laptop van meer dan 1500 euro net iets slechter wordt beoordeeld dan een goed betaalbare laptop van nog geen zeshonderd euro. Kortom: het kan je nog een betere laptop opleveren voor minder geld!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020