Excite

De goedkoopste navigatiesystemen bieden dekking voor de Benelux

De keuze tussen de goedkoopste navigatiesystemen is verre van gemakkelijk. Met welke tips moeten we rekening houden zodat we het navigatiesysteem zouden kiezen dat het best bij ons past?

Inbouwnavigatiesysteem

Bij onze zoektocht naar de navigatiesystemen kunnen we kiezen tussen inbouwnavigatie en mobiele navigatie. Een ingebouwd navigatiesysteem is meestal voorzien van een radio of cd -speler. Dat systeem is duurder maar biedt ons meer mogelijkheden dan het mobiele systeem. Zo zal het ingebouwd navigatiesysteem zelfs bij een zwak signaal blijven doorwerken. Ingebouwde navigatiesystemen beschikken meestal ook over een groter scherm en breedbeeld.

Mobiele navigatiesystemen betaalbaar

Mobiele navigatiesystemen worden steeds populairder. Ze zijn meestal van goede kwaliteit én betaalbaar. Deze goedkopere navigatiesystemen werken meestal met een intern geheugen van een tot twee gigabyte, ruimschoots voldoende dus voor een goede dekking voor West- Europa. De mobiele navigatiesystemen moeten verder ook worden opgeladen. Ze werken met een ingebouwde en oplaadbare batterij die met de twaalf voltaansluiting van onze auto kan worden opgeladen. Thuis kunnen we dat via de USB-aansluiting van onze computer of een aparte netstroomadapter.

Navigatiesystemen voor de Benelux

De goedkoopste navigatiesystemen zijn uiteraard ook geschikt voor de Benelux. Ook hier hebben we de keuze tussen de snelste of kortste route. Wijk je onderweg van je gekozen route af dan passen ook de goedkopere navigatiesystemen zich daar makkelijk aan aan.

Prijskaartje goedkoopste navigatiesystemen

Tot slot nog een kort overzicht van enkele goedkopere navigatiesystemen:

  • Mio Spirit 475: licht en compact toestel, uitgerust met een goed leesbaar 4.3 inch scherm, voor 109 euro.
  • Tom Tom: populair navigatiesysteem voor Europa met eenvoudige structuur en 3,5 inch beeldscherm voor 119 euro.
  • Garmin prof: professioneel navigatiesysteem met city navigator voor 497 euro.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019