Excite

De handigste online vertaalmachines

Je hebt een document in handen gekregen en je wilt het online vertalen. Maar dan wil je niet te veel tijd aan besteden. Wat doe je dan? Daar helpen wij je mee! Vertaalmachines zijn meestal niet heel betrouwbaar als het gaat om het vertalen naar een taal die je niet beheerst en dan hopen dat het een vlekkeloos verhaal wordt. Vertaalmachines vertalen namelijk letterlijk. Waar vertaalmachines wel heel nuttig voor zijn, is als je tekst hebt die vertaald moeten worden vanuit een taal die je niet beheerst. Wij hebben twee sites voor je gevonden die daar enorm bij helpen.

Allereerst is daar Nice Translator. Dat is precies wat de titel al verklapt: een vriendelijke vertaalmachine. De website is heel overzichtelijk, ontzettend makkelijk in gebruik en volledig gratis. Met behulp van 'add translators' voeg je de talen toe waarin je wilt vertalen. Jij kunt gewoon in elke willekeurige taal een tekst intikken en in real time komt de vertaling er onder te staan. Zelfs grammaticaal behoorlijk accuraat! Wat wil je nog meer?

Wellicht wil je complete documenten vertalen. Een PowerPoint-presentatie omzetten in een vreemde taal of een Excel-sheet vertalen uit bijvoorbeeld het Russisch. Je wilt dat doen, zonder dat je de lay-out van het document aantast en het liefst ook nog gratis. Geen probleem, dankzij de Free Online Document Translator. Even een applicatie installeren en je kunt elk willekeurig document in elke willekeurige taal vertalen, zonder dat dit ten koste gaat van de vormgeving. Een geweldige tool, uiteraard, vooral voor mensen die veel met talen werken die ze zelf niet echt beheersen.

Afbeelding: OnlineDocumentTranslator.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020