Excite

De leukste Facebookpagina's

Facebook bestaat vandaag tien jaar! Speciaal daarom zetten wij de leukste Facebookpagina's onder elkaar. Wat moet je liken om als eerste op de hoogte te zijn van de beste grapjes, filmpjes en trending topics om te lachen op Facebook?

Taalvoutjes

Iedereen maakt wel een spel- en taalfouten. Helemaal niet erg, en soms kunnen we er smakelijk om lachen. Des te meer wanneer het beschamende fouten in de media zijn. De website Taalvoutjes verzamelt de leukste communicatiefouten op hun site. De Facebookpagina Taalvoutjes is inmiddels één van de grootste van ons land.

Slechte grappen

Nederlanders staan niet echt bekend om hun humor, maar slechte grappen weten we over het algemeen wel te waarderen. Niet voor niets is de Facebook pagina Slechte grappen één van de populairste plekken voor grappen en grollen in de digitale lage landen.

Make that the cat wise

Slecht Engels was lang niet iets om trots op te zijn, maar Make that the cat wise maakt daar een einde aan. Van de leukste Facebookpagina's voor Nederland is dit er een die vooral herkenbaar moet zijn voor buitenlanders. Typisch Nederlandse uitspraken die te letterlijk vertaald zijn naar het Engels, waardoor niemand het echt meer snapt. Erg grappig!

De Speld

De Speld staat vol absurdistische, nieuwsgerelateerde humor. De Facebookpagina is vergelijkbaar met de Amerikaanse 'nieuwssite' The Onion, waarbij ook op basis van het dagelijks nieuws grappen worden geschreven om de wereld van de andere te bekijken. Het leukst is natuurlijk als uit de reacties blijkt dat sommige lezers het 'nepnieuws' als serieus beschouwen.

De domste statussen van Nederland

Niet iedereen zit op Facebook op het meest heldere moment van de dag. Daarom is een van de leukste Facebookpagina's over Facebook toch wel De domste statussen van Nederland. Deze pagina verzamelt, zoals de naam al zegt, de pareltjes onder de status updates.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021