Excite

De nieuwste videoclips gratis bekijken

Als een band een nieuwe single uitbrengt, komt het steeds vaker voor dat je de clip op internet ziet, nog voordat je hem op tv kan bekijken. Het vervelende is dat Youtube steeds vaker onder vuur ligt wegens problemen met auteursrechten, waardoor de clips snel verwijderd worden. Daarom zijn er nu ook gespecialiseerde sites die enkel clips aanbieden en daarbij goed opletten dat de artiesten ook betaald worden.

De grootste en beste aanbieder van muziekvideo's op het moment van schrijven is Pick Music. Naar eigen zeggen hebben ze er ongeveer een miljoen. Zoeken kan op naam van het lied of van de artiest. Alle clips zijn volledig en origineel. Ook kan je gemakkelijk zelf afspeellijsten samenstellen, ook al moet je daarvoor wel een account aanmaken.

Reserve: De volgende site is voorlopig enkel in Duitsland te bekijken, maar wordt binnenkort ook internationaal toegankelijk. Tape TV biedt heel wat clips in hoge kwaliteit aan. Op deze website kan je ook volgens stijl lijsten laten maken en liedjes delen met vrienden. Alles zit heel simpel in elkaar, zodat je meteen kan beginnen met jouw favoriete artiest. Volgens de makers zal de site tegen september ook in België en Nederland beschikbaar zijn.

Afbeelding: Pick Music

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020