Excite

Drie sites voor unieke fotobewerking

Foto's bewerken is lastig. Daarom is het fijn dat er mensen zijn die software ontwikkelen die de foto's voor je bewerken. Vandaag drie handige online applicaties die jij kunt gebruiken om je foto's net wat extra's te geven. Maak een grappige kaart, een leuke uitnodiging of zet je collega eens voor gek met een creatieve foto.

LiftMagic.com

LiftMagic is de ideale website voor mensen die een facelift overwegen. Een soort online plastische chirurg, die je de mogelijkheid geeft om je te laten zien wat een facelift met je zou doen. Upload een foto en bewerk jezelf met de sliders aan de zijkant. Zo kun je jezelf botox geven, je neus onder het mes leggen en je lippen bijwerken. De mooie 'voor' en 'na' foto laten zien hoe het er in het echt uit zou zien. Geinig!

LiftMagic.com

YearbookYourself.com

YearbookYourself.com is voor de Amerikanofielen onder ons. In Amerika krijgt elke senior na zijn slagen van highschool een boek mee naar huis met alle foto's van zijn jaargenoten. In Nederland heet dat een smoelenboek. De grap van YearbookYourself.com is dat je jouw foto er uit kan laten zien als een foto die in een smoelenboek staat uit de jaren '50, '60, '70, '80 of '90. Zolang je een foto upload waarbij je recht in de camera kijkt, doet de applicatie het verdere werk. Leuk ook als creatief smoelenboek op werk of je sportvereniging!

YearbookYourself.com

Wanted-poster

Altijd al op een Wanted-poster uit het Wilde Westen willen staan? Nu is je kans. De site Tuxpi.com heeft een handige applicatie online gezet waarbij jij een foto upload en de software er voor zorgt dat je met je kop op een Wanted-poster komt te staan. Beloning en afleveradres kun je zelf invullen. Ideaal als uitnodiging of om een collega die een blunder heeft gemaakt eens mee te plagen.

Wanted-poster

Afbeelding: liftmagic.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021