Excite

Duidelijkheid in wat je opstuurt: de Awesome Highlighter

Overkomt het je wel eens dat je een link krijgt toegestuurd via MSN of e-mail en je echt geen idee hebt waar hij het nu over heeft? Waarschijnlijk was je vriend iets aan het lezen dat hij aan je wilde doorgeven maar heeft hij er niet aan gedacht dat er nog veel meer op dezelfde pagina staat. Voor dit soort situaties is er de Awesome Highlighter of "Geweldige Markeerstift". Met deze tool kan je precies aanduiden wat je aan je contactpersoon wil doorgeven. Op die manier bespaar je hem een hele hoop tijd en is je bedoeling meteen duidelijk.

Het werkt zo: Je gaat naar awesomehighlighter.com en vult de link in die je wilde opsturen. Deze link wordt geopend en in plaats van je muisaanwijzer zie je een markeerstift. Je duidt precies aan wat je wil doorgeven. Dat kunnen ook meerdere passages zijn. Dan klik je op Done.

Dan krijg je een scherm met een mogelijkheid de geselecteerde tekst met link en al via e-mail door te sturen. Als je net met je contactpersoon aan het praten bent over MSN of Google Talk, kan je ook een verkorte link kopiëren die direct aangeeft wat je wil. Of je post je link direct naar wordpress, twitter of facebook. Erg handig!

Vind je deze dienst net zo handig als wij, dan kan je van de bookmarklet gebruik maken. Dat is een klein linkje dat je overal in Firefox kan parkeren (gewoon slepen). Op die manier kan je razendsnel tekst markeren en links doorsturen. Je contacten zullen je eeuwig dankbaar zijn.

Link bij het artikel: awesomehighlighter.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020