Excite

Een boek vol hilarische website adressen

Er is een nieuw boek uit wat iedereen zou moeten aanschaffen die ook maar iets te maken heeft met het internet. Het boek heet Slurls: They Called Their Website What? en is geschreven door Andy Geldman. In het boek verzamelt hij 150 URL's (adressen van websites) die per ongeluk hilarisch zijn. Mensen hebben een website geregistreerd, maar stonden niet stil bij de URL die ze aanvroegen. De schade is vervolgens onherstelbaar grappig, wanneer de website de lucht in gaat. Zo is er de database van Celebrity Agents met de naam 'Who Represents'. In URL wordt dat 'www.whorepresents.com' (Hoerencadeaus).

Dan is er de bowlingbaan in Vancouver van Al. Zijn bijnaam is Big Al en zijn website werd dan ook 'I love Big Al's'. In URL vorm: www.ilovebigals.com'. Zet de spaties verkeerd en je krijgt 'I love bi gals' (ik hou van biseksuele meisjes). Niet de bedoeling van de website en je krijgt een hoop teleurgestelde bezoekers. Mensen die op zoek waren naar andere ballen dan bowlingballen. Andy Geldman verklaart de blunders vanwege het gebrek aan spaties. Waar de een spaties neerzet, wil niet zeggen dat de ander ze ook ziet. Schuif de spaties wat rond en een funny blooper is zo gemaakt.

We zetten even de vijf grappigste op een rijtje:

Experts Exchange – een website waar handelaren beursinformatie vinden – is te vinden op www.expertsexchange.com (Hoog niveau sekse veranderen).

La Drape – een Brits bedrijf dat luxe beddegoed verkoopt – is te vinden op www.ladrape.co.uk (jongens verkrachten)

American Scrap Metal – een bedrijf dat metaal recyclet – is te vinden op www.angelfire.com/alt/americanscrapmetal (Amerikaans waardeloos metaal)

Speed of Art – een collectief van kunstontwerpers – is te vinden op www.speedofart.com (Zwembroek scheet)

Therapist Finder – een startpagina voor therapisten – is te vinden op www.therapistfinder.com (De Vinder Van Verkrachters)

Afbeelding: Google.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021