Excite

Een reis plannen doe je met TripIt.com

Elke reis kan een succes worden, als je de reis maar goed voorbereid. Dat heeft soms nog wel eens wat voeten in de aarde. Met behulp van de website TripIt.com maak je het jezelf een stuk makkelijker. Met name mensen die veel op zakenreis gaan, kunnen goed gebruik maken van TripIt.com. De website zorgt er voor dat je makkelijk en overzichtelijk je hele reis kan inzien en dat je actuele updates krijgt terwijl je op reis bent.

Voor TripIt.com moet je eerst een account aanmaken. Als je dat gedaan hebt, kun je TripIt.com voorzien van je reisinformatie. Dat doe je door alle bevestigingen op te sturen naar TripIt.com via email. De boeking van je vluchten, van je hotels, van de conferenties waar je aanwezig zult zijn en ga zo maar door. TripIt.com verzamelt deze informatie vervolgens en zet het in een handig reis-overzicht. In een oogopslag zie jij hoe je reis er uit gaat zien.

TripIt.com zorgt er ook voor dat je op het juiste moment gewaarschuwd wordt als je een vlucht moet halen of jouw conferentie begint. Dat kan per mail, maar ook via je telefoon. Dat is handig, want TripIt.com houdt speciaal voor jou je vluchten in de gaten. Als er vertraging is of andere belangrijke gebeurtenissen, krijg je automatisch een melding. Kortom, met TripIt.com heeft iedereen de beschikking over een persoonlijke reis-assistent. Alleen je koffer zul je zelf nog in moeten pakken.

Afbeelding: Flickr, emrank

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020