Excite

Eindelijk een overzichtelijke contactenlijst!

Sinds kort is Gist open voor het grote publiek. Met Gist kan je al je contacten bijhouden op een intelligente manier. Dat is heel handig als iedereen die je kent verspreid staat over verschillende platformen, zoals Twitter, Facebook en LinkedIn. Ook al heb je geen online profielen, dan nog kan deze dienst handig zijn, want ook e-mail is geïntegreerd: gmail, outlook, enzovoort, allemaal kunnen ze contacten delen via Gist.

Een bijkomend voordeel is dat je minder snel contact kwijtraakt. Via een slim systeem krijg je te zien of je onlangs nog hebt gesproken met een contact. Op basis van een massa filters wordt ook bepaald wie er allemaal belangrijk is. Gelukkig kan je die nog wel gemakkelijk bijstellen. Ook je agenda zie je meteen en het nieuws van de bedrijven waarvoor je contacten werken.

Natuurlijk moet je even aan je privacy denken als je voor zo'n dienst kiest. Je geeft immers je gebruikersnaam en wachtwoord voor elke dienst die je ermee beheert. Hoe dan ook, de gebruikersovereenkomst ziet er goed uit en er worden geen e-mails naar jouw contacten gestuurd. We hebben daarom deze website eens aan de tand gevoeld en het lijkt ons een handig hulpmiddel. Proberen dus!

Afbeelding: Gist

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020