Excite

Elektronische Post-it notes voor op je computer

Tegenwoordig moeten we veel zaken onthouden. Veel te veel, eigenlijk. Om al die herinneringen goed te organiseren, is een duidelijke planning nodig. Al sinds de uitvinding van Post-It blaadjes worden deze kleine papiertjes met de niet zo krachtige lijm gebruikt om mensen ergens aan te herinneren. Handig, maar we leven tegenwoordig in een wereld met web2.0. Digitaal, online en sharing zijn de nieuwste trends. Dus ook de Post-Its mogen wel een update krijgen.

Daar is voor gezorgd door Lino It. Deze online Post-Its kun je gebruiken om je eigen pagina te ontwerpen. Zo'n pagina is niets meer dan een planbord, maar dan op je computer. Je kunt zelf het canvas uitkiezen. Vervolgens plak je digitale Post-It papiertjes op je planbord, maar kun je ook foto's en filmpjes toevoegen. Hartstikke handig voor mensen die veel vergeten, maar ook leuk om te delen met vrienden, familie en/of collega's.

Het handige van Lino It is, dat je overal vandaan je digitale planbord kunt bereiken. Je moet hiervoor wel eerst een account aanmaken. Vervolgens is je planbord vanaf kantoor, thuis en vanaf je mobiel te bereiken. Ook het delen gaat makkelijk in zijn werk. Zo is Lino It een fijne manier om te discussiëren met vrienden of familie. Of om op een grappige manier je foto's en filmpjes te delen. Kortom, eindelijk de 2.0 versie van Post-It blaadjes, iets waar we al tijden op zaten te wachten!

Afbeelding: Flickr, watchsmart

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021