Excite

Even geen zin in werken?

Heb jij ook wel eens dat je echt geen zin hebt om te gaan werken? Misschien omdat het mooi weer is, of omdat je nog zo veel klussen in huis hebt. Of misschien wil je gewoon een dagje niet naar je werk. Wanneer je je baas vervolgens belt om aan te geven dat je niet kunt werken, heb je hier natuurlijk de perfecte smoes voor. Of toch niet? Het kan heel lastig zin om een smoes te bedenken om een dag – of een paar dagen – vrij te krijgen. Daarom bestaat sinds kort de mobiele App met de naam Skiver. Deze App verzint een smoes voor je.

Je kunt bij de App aangeven hoeveel dagen je vrij wilt en je krijgt vervolgens een leuke smoes, bijvoorbeeld migraine of een ziekte waar je een paar dagen last van hebt. Ook krijg je te zien wat de symptomen zijn. Om het plaatje compleet te maken kan Skiver ook nog eens een mail naar je baas versturen, zodat je niet hoeft te doen alsof je ziek bent.

Er wordt aangegeven dat Skiver niet serieus genomen dient te worden. Er zijn echter al duizenden mensen die de App hebben gedownload en wellicht zelfs geprobeerd. Of de baas werkelijk in de smoesjes gelooft die Skiver te bieden heeft is natuurlijk nog maar even afwachten.

Afbeelding: Flickr, gebruiker Yutaka Tsutano

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019