Excite

Evernote, je digitale notitieblokje

Je digitale notitieblokje altijd bij de hand, dat is de ambitie van Evernote. Als je een smartphone of iphone hebt, draait Evernote daar perfect op en natuurlijk kan je op elke computer met internettoegang ook op je notiteblok. Als je met je smartphone ook foto's kunt maken, kan je die ook rechtstreeks opslaan in je Evernote notitieblokje.

Waarvoor zou je zo'n dienst nu gebruiken, vraag je je misschien af. Als je regelmatig visitekaartjes krijgt, kan je die bijvoorbeeld fotograferen en opslaan, zo verlies je ze niet. Snel bouw je een overzichtelijke databank van al je contacten uit. Als je graag je uitgaven in de gaten houdt, kan je van je kassaticketten foto's maken. Die worden automatisch omgezet in tekst, zodat je alles met een paar snelle bewerkingen kan sorteren en bijhouden.

Dat betekent niet dat je een camera nodig hebt. Alleen de web-clipper is al voldoende reden om Evernote.com uit te proberen. Als je tekst of afbeeldingen wil bewaren van een website, kan je met één muisklik alles opslaan, inclusief het adres waar het vandaan komt.

Dat zijn maar een paar veelvoorkomende voorbeelden van wat mensen met Evernote doen. Een account aanmaken is gratis en snel gebeurd, de mogelijkheden immens. Bekijk hier een demonstratie:


Link bij het artikel: Evernote.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020