Excite

Fabchannel toont volledige optredens online

Concerten op internet en dat helemaal legaal: het kan! Het enige dat je nodig hebt is de Flash-speler en een snelle internetverbinding. Dan ga je naar Fabchannel.com, je leunt achterover en geniet van een stel zeer strakke optredens.

Fabchannel.com heeft een zeer ruim aanbod aan live optredens met alles wat daar bijhoort: licht en geluid, applaus en gejuich en af en toe wat handen die het zicht belemmeren. Rijzende sterren of gevestigde waarden die rock, hiphop, folk, avant-garde of wat dan ook spelen, geven het beste van zichzelf in de live optredens.

Ongeveer 900 volledige concerten staan al in het "on demand" archief. Ook verschijnen er regelmatig optredens die rechtstreeks vanuit Paradiso en Melkweg, twee toonaangevende concertzalen, uitgezonden worden.

Onder de toppers staan Belgische bands dEUS en Milow, zoals ook The Holloways en Jimmy eats world. Zelfs Bloc Party en Stereophonics zijn vertegenwoordigd.

Voor het wat fellere genre vinden we o.a. Pennywise, Millencolin en This is hell terug. Hiphop liefhebbers worden getrakteerd op Beans, New York raptrio De La Soul en Hollands nieuw geweld Opgezwolle. Goed verstopt vinden we zelfs De Dijk.

We zijn zwaar onder de indruk van deze Streaming media site, die een enorm aanbod aan goede shows op voorraad heeft. De kwaliteit is meer dan behoorlijk maar neemt ook weer niet al je bandbreedte in beslag. Sommige optredens zijn zelfs op te slaan. Aan de rechterkant kan je een setlist oproepen waarmee je snel naar andere nummers kan zoeken.

Geïnteresseerd? Neem hier een kijkje op fabchannel.com

Afbeelding:fabchannel.com (the Holloways) Update: Vandaag 6 maart is bekend geworden dat over precies een week Fabchannel.com zal sluiten wegens verliesleidend.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020