Excite

Fabulis is een sociaal netwerk voor homo's

Sociale netwerken heb je inmiddels in alle soorten en maten. Voor iedere (sub)cultuur is er wel een platform. En voor iedereen is er natuurlijk Facebook. Sociale media zijn niet meer weg te denken uit ons leven. Iedereen maakt er gebruik van en iedereen leert er nieuwe mensen kennen. Top.

Speciaal voor de homofiele man is er Fabulis. Een sociaal netwerk gericht op de homo. En dan met name de mannelijke homo. Fabulis bestaat sinds april en draait op volle toeren. Inmiddels zijn er al 51.000 leden voor het homoplatform. Dat is binnen zo'n korte tijd zeker een succes.

Omdat ook de homofiele man zijn sociale medium graag meeneemt op pad, is er nu een iPhone App voor Fabulis. Daarmee hoopt het bedrijf nog meer mensen te bereiken en het contact tussen de mannen te vergemakkelijken. Uiteraard een slimme en logische volgende stap, die zeker voor nog meer leden zal zorgen.

Het sociale netwerk heeft een term voor homoseksuele mannen die dichtbij wonen. Deze zogenaamde 'fabbits' kun je met behulp van Fabulis ontdekken. Zo leer je nog eens gelijkgestemde zielen kennen. Op de iPhone App is er een shake-it functie. Door te schudden selecteert de App willekeurig een fabbit voor je, waarmee je dan in contact kunt komen.

Een andere belangrijke functie is het maken van plannen. Meer dan 71.000 evenementen zijn in Fabulis opgenomen, speciaal gericht op homofiele mannen. Met behulp van de GPS in je telefoon worden de evenementen in jouw buurt geselecteerd. Altijd handig, uiteraard, voor als je niets te doen hebt. Even wat fabbits uitnodigen en gaan!

Afbeelding: Fabulis

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020