Excite

Fans van Lady Gaga en Justin Bieber haten elkaar

Ze hebben een beetje hetzelfde effect op mensen. Lady Gaga en de Amerikaanse tieneridool Justin Bieber. Je haat de artiest(e), of je houdt van de artiest(e). Zowel Justin Bieber en Lady Gaga verdelen duidelijk hun fans. Of ze zijn totaal in de gloria, of ze haten vanuit diep in hun hart.

Toch kunnen de fans van beide artiesten het niet zo goed met elkaar vinden. En dat is een understatement. De twee fanclubs haten elkaar. En daar mag iedereen van meegenieten. Op YouTube voeren de fans van Lady Gaga en de fans van Justin Bieber een tomeloze oorlog uit op dit moment.

De strijd tussen de twee fans uit zich namelijk in het aantal kijkers dat videoclips trekken. Lady Gaga is in de race met 'Bad Romance'. De fans van Justin Bieber zetten hun geld op 'Baby'. Beide video's zijn zo'n 245 miljoen keer bekeken inmiddels.

Op diverse forums op het internet hitsen de fans elkaar op. Lady Gaga-fans roepen op om te klikken op de video van Lady Gaga. Justin Bieber fans doen hetzelfde voor hun idool. En zo ontstaat er dus een spannende tweestrijd tussen de twee kersverse wereldsterren.

De finishlijn ligt bij 250 miljoen kijkers, zo hebben de fans vastgesteld. Justin Bieber ligt iets meer dan 150.000 kijkers op kop. Maar Lady Gaga heeft nog meer video's online staan. Samen zijn die goed voor bijna een miljard kijkers.

Tot slot nog iets wat beide sterren gemeen hebben. De publieke opinie is verdeeld over het geslacht van de artiesten. Zowel Lady Gaga als Justin Bieber roepen twijfels op. Is het in het geval van Lady Gaga redelijk serieus, bij Justin Bieber is het vooral een internetgrap dat hij een meisje zou zijn.

Afbeelding: blastro.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020