Excite

Fifa Street: voetbalgames voor jouw console

Fifa Street is een reeks computerspellen over het straatvoetballen. Het is beschikbaar voor meerdere consoles, zoals de Xbox 360, de Gamecube en de NDS en de Playstation. Er zijn veel fans van deze spellenreeks en het is dan ook niet verwonderlijk dat Fifa Street 4 binnenkort in de winkels te verkrijgen is.

Fifa Street door de jaren heen

Fifa Street is een spellenreeks waar al drie delen van zijn verschenen. De games staan helemaal in het teken van het straatvoetbal. De eerste versie verscheen in 2005 en was voor de GameCube en de PlayStation. Fifa Street 2 kwam in 2006 en was beschikbaar voor Xbox, Gamecube, PS2, NDS en PSP. In 2008 kwam een derde versie van het succesvolle spel, dat beschikbaar was voor de PS3, Xbox 360, en NDS. De spellen zijn ontwikkeld door EA Sports.

Fifa Street 4

In maart 2012 zal Fifa Street 4 verschijnen, waar erg veel fans naar uitkijken. Deze game is dan beschikbaar op de Xbox 360 en de Playstation 3. Het spel belooft beter te zijn dan de voorgangers. De graphics zullen vernieuwend zijn en ook de besturing zal zijn aangepast. Het spel zal vooral draaien om tactiek en trucs. Er is een multiplayer optie aanwezig, zodat mensen ook tegen elkaar kunnen spelen. Alleen spelen is natuurlijk ook mogelijk. Je strijdt dan tegen de computer. Ook zijn er verschillende locaties in het spel nagemaakt waar de voetbalspellen plaatsvinden. Denk aan Amsterdam, Londen of Barcelona.

Behalve de Fifa Street games zijn er ook Fifa games. Dit zijn ook voetbalgames, maar zijn niet gericht op het straatvoetbal, maar het voetbal in een stadion.

Waar kun je Fifa Street kopen?

Fifa Street 4 zal vrijwel overal te koop zijn. Denk aan speelgoedwinkels, gameswinkels, muziekwinkels en warenhuizen. Ook kun je online de game bestellen. Dit kan bijvoorbeeld op bol.com, wehkamp.nl of nedgame.com. Controleer wel altijd of een webshop betrouwbaar is. Zonde van het geld om het spel ergens te bestellen en het nooit te ontvangen

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020