Excite

Een film kijken kan gratis op internet

Film kijken gratis op internet

Als je een film van het internet haalt, dan is dit illegaal. Ook het kijken van films online kan illegaal zijn. Dit is geheel afhankelijk van de film die je wilt bekijken. Let hier dus goed op. Oude films hebben vaak geen auteursrecht meer en kun je dus gratis bekijken zonder problemen te krijgen. Is een film die je online hebt gezien je erg bevallen? Dan kun je ervoor kiezen om alsnog de film op DVD te kopen.

Oude films gratis kijken

Classiccinemaonline.com is een website waar je oude films kunt kijken. Dit zijn de bekende silent movies. Er wordt dus niet in gesproken. Sommige films hebben wel tekst, maar het is wel allemaal in zwart wit. En hoewel de films erg oud zijn: ze zijn absoluut de moeite waard om te kijken.

Gratis Aziatische horrorfilms kijken

Op www.Asian-Horror-Movies.com kun je Aziatische horrorilms kijken als Ju-On en de Grudge. Van deze films zijn er ook al remakes verschenen in Amerika. Op de site kun je veel films kijken waarvan er in Nederland niet eens DVD's zijn verschenen en de films komen uit landen als Japan, China, Thailand en Korea.

Pas op voor virussen

Niet alleen bij het downloaden, maar ook bij het bekijken van films kun je problemen krijgen met virussen die op je computer terecht komen, vooral als je gaat zoeken op minder bekende en 'duistere' websites. Wees dus op je hoede en download niet zomaar van alles wanneer je dit wordt gevraagd. Meld je ook niet aan wanneer er wordt gevraagd om een creditcardnummer. Je weet nooit wat ze met je gegevens gaan doen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020