Excite

Filmpjes van Disney: bekijk alvast het park!

Filmpjes van Disney en van het park zelf zijn online volop te vinden. Dat betekent dat je nog voor je bezoek de sfeer kunt proeven en de leukste attracties op een rijtje kunt zetten.

Je bezoek voorbereiden

Als je Disneyland gaat bezoeken, kun je je voorbereiden door de filmpjes van het park te bekijken. Zo kun je alvast bepalen welke attracties je het liefst wil bezoeken. Het kan je ook geld besparen. Disneyland Parijs heeft bijvoorbeeld twee parken. Als je aan de hand van de filmpjes van één park besluit dat je toch liever alleen het andere park bezoekt, kun je in plaats van een hopperticket een ticket voor één park kopen. Tip: met heel kleine kinderen is het originele park het leukst. Pas als de kinderen wat ouder zijn, hebben zij iets aan de Disney Studios.

Wel of niet in de achtbaan?

Vind je achtbanen leuk, maar toch niet allemaal? Vooraf kun je filmpjes bekijken van de verschillende achtbanen in Disneyland. Bekijk bijvoorbeeld de filmpjes van de Crush Coaster of de Space Mountain. Je kunt dan bepalen of de achtbaan je te wild lijkt of dat je hem net wel aan kunt.

Grand opening

Benieuwd hoe de attracties in Disney werden geopend? Bekijk dan de filmpjes van de opening van diverse attracties in Disney. Tip: lijkt de attractie je leuk, bekijk dan de plattegrond van het park online en print die uit. Je kunt dan alvast rondjes zetten om de attracties die je wil bezoeken en vervolgens is het makkelijker om je route uit te stippelen. Tip: bezoek eerst de attracties achteraan in het park. De meeste mensen beginnen vooraan. Als je tegen de richting in gaat, heb je meer kans op kortere rijen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019