Excite

Films kijken via internet kan gratis

Films kijken op internet die gratis zijn, kan steeds meer. Natuurlijk is een film kopen of huren beter. Maar een film kijken zonder er geld aan uit te geven is ideaal. Zo weet je of een film helemaal jouw ding is. Als je de film te gek vindt, reken dan maar dat je daar achteraf geld aan wil uitgeven. Tot die tijd ga je films kijken op het internet.

Youtube

Het medium Youtube is de meest bekende website om gratis films op te kijken. Op Youtube zijn veel films te vinden. Bekende films, televisiefilms en met name oudere films zijn er volop te vinden. Het nadeel van youtube is dat je de films in delen moet bekijken. Vaak zijn de delen zo’n 9 à 10 minuten. Als je het niet erg vindt om films in delen te bekijken, is youtube een leuke website om een film op te streamen.

Eumovies

Via de site www.eumovies.eu kan je volledige films kijken. Niet in delen, maar volledige films en met Nederlandse ondertiteling. Voor deze website is registreren en betalen ook niet nodig. Ook zonder een account kan je met gemak films kijken op Eumovies. De films op Eumovies zijn legaal en worden gehaald van andere websites die de films beschikbaar stellen.

Registreren

Op het internet vind je veel websites die gratis films aanbieden. Om deze gratis films te kijken, is op veel websites registratie nodig. Wanneer je de registratie hebt voltooid, kan je zonder problemen films bekijken op het internet.

Betalen

Als je echt niet wilt betalen om films te kijken op internet, let dan goed op welke sites je bezoekt. Er zijn sites die je misleiden en beweren dat je films gratis kan bekijken. Het tegendeel is echter waar. Eenmaal op de site kom je erachter dat je wel degelijk moet betalen. Dit kan een eenmalig bedrag zijn voor registratie op de site of een bedrag om de film te bekijken. Niet zo gratis dus.

Films kijken op internet kan zeker gratis via www.youtube.com en www.eumovies.eu. Ideaal voor een dag dat je even aan niets wilt denken en even snel een filmpje wilt kijken.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021