Excite

Koop je flatscreen tv bij de Mediamarkt

De keten bestaat nog helemaal niet zo lang, maar de Mediamarkt is inmiddels niet meer uit het Nederlandse straatbeeld weg te denken. Elke grote stad heeft er wel eentje en shoppers weten ze altijd weer te vinden. En dat is niet verwonderlijk, want als je bijvoorbeeld een tv van goede kwaliteit tegen een scherpe prijs wilt, dan koop je die flatscreen tv bij de Mediamarkt.

Een flatscreen tv bij de Mediamarkt is over het algemeen voordeliger dan bij andere winkels. Dat komt omdat de Mediamarkt groots in kan kopen. De Mediamarkt koopt namelijk niet alleen in voor de eigen vestigingen, maar ook voor Saturn. Die concurrent is in de jaren '90 door de Mediamarkt overgenomen en biedt nu een zelfde soort assortiment aan, maar met andere aanbiedingen.

Wie een flatscreen tv bij de Mediamarkt wil kopen, kan altijd proberen om over de prijs te onderhandelen. In de meeste gevallen is er op zo'n bedrag wel tenminste vijftig of honderd euro vanaf te praten. Lukt dat niet, dan kun je het misschien wel zo regelen, dat je er een extra accessoire bij krijgt. Als je die los moet kopen, kan dat ook nog behoorlijk aantikken.

Heb je een flatscreen tv bij de Mediamarkt gezien die al zo scherp geprijsd is dat er waarschijnlijk niets meer vanaf kan? Maak het jezelf dan gemakkelijk en bestel deze via internet. Dan wordt hij - in veel gevallen gratis - bij je thuis afgeleverd. Dit scheelt je behoorlijk wat slepen én je kunt eventueel zelfs hulp vragen bij het aansluiten.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018