Excite

Foo Fighters en Paul Simon op iTunes festival

De Foo Fighters en Paul Simon treden dit jaar op tijdens het iTunes Festival in de Roundhouse in Camden, Londen. Dave Grohl bevestigde dit deze week. Voor fans is dit leuk nieuws, want de Foo Fighters staan op het moment ook hoog in de hitlijsten met hun zevende studioalbum Wasting Light. In Camden kunnen de nieuwe nummers dan ook live worden gespeeld.

Het festival vindt in juli plaats en vooral het feit dat het festival naar zoveel mense wordt uitgezonden, is voor de band in ieder geval erg spannend. Wat Grohl betreft is het maken van muziek namelijk meer iets dat draait om het publiek, dan om de artiesten zelf. De technologie biedt hen nu alle mogelijkheden om nog mee mensen te bereiken en samen muziek te ervaren.

Ook Paul Simon – van het voormalige duo Simon and Garfunkel – is erg enthousiast over het geplande optreden. Hij is een paar jaar uit de muziek geweest en vindt het ontzettend leuk om weer met zijn band op pad te gaan. Hij is van plan een mix van oudere en nieuwere nummers te spelen.

Andere artiesten die op zullen treden zijn Linkin Park, Beady Eye, Adele, The Script, White Lies, Duran Duran en Jessie J. Ook Rumer, Mogwai, Magnetic Man, Chase and Status, Glasvegas en The Wanted zullen een optreden verzorgen. Er zullen nog meer optredens komen, maar die worden de komende periode aangekondigd.

Afbeelding: Flickr account el clinto

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020