Excite

Lelijkste mobiele telefoons ooit

Tegenwoordig lijken mobiele telefoons op kleine tablets. Ze hebben maar een paar knoppen en enorme schermen. Ze zien er over het algemeen goed uit, maar dat is wel eens anders geweest. Bekijk bijvoorbeeld deze Nokia C6-01 Vs 5800 maar eens, als je ons niet gelooft.

Foto's: Youtube.com

Sorry Nokia, maar je hebt het weer gedaan. Niet gek dat deze jongens hun marktaandeel verloren, met bijvoorbeeld de Nokia N600 die in 2003 werd uitgebracht.

Foto's: Youtube.com

Toen mobiele telefoons meer een statussymbool dan een handig apparaat werden, gingen de rijksten onder ons voor dingen als deze. We hebben geen flauw idee wat er onder al die bling zit, maar het zal wel weer een Nokia zijn.

Foto's: Youtube.com

Deze afbeelding toont ons een Vertu Boucheron Cobra die persoonlijk gegraveerd is. Deze belachelijk uitziende telefoon uit 2006 had een vanafprijs van 300.000 dollar.

Foto's: Youtube.com

Wat dachten ze bij Bang & Olufsen toen ze de mobiele telefoonmarkt infecteerden met de Serene? In 2005 vroegen ze 1250 dollar voor dit lelijke ding. Het blijft een exclusief apparaat, niet alleen vanwege de belachelijke prijs, maar ook omdat niemand het apparaat wilde.

Foto's: Youtube.com

De Nokia 7280 is nog zo'n apparaat uit de periode dat ze hun grip op de markt kwijtraakten. Het is ontworpen om vrouwen aan te spreken, maar omdat hij er zo gek uitzien, werkte dit niet.

Foto's: Youtube.com

De Samsung P300 lijkt op een rekenmachine. Niet echt iets dat je graag aan anderen wilt laten zien. Daarom blijft het één van de grootste epic fails van Samsung.

Foto's: Youtube.com

De Toshiba G450 lijkt op een soort datalog-tool. Toshiba dacht slim te zijn om iets te leveren dat even goed werkt als een telefoon, een opslagapparaat en een USB-breedbandmodem. Maar eigenlijk was het in geen van deze dingen heel erg goed.

Foto's: Youtube.com

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021