Excite

Games van Nintendo

Keuze zat als je games van Nintendo wilt. Nintendo heeft talloze games voor zowel de Nintendo DS (of de nieuwe 3DS) en de Nintendo Wii. Ook voor de oudere consoles, zoals Super Nintendo, Game Boy en GameCube zijn nog steeds spellen te vinden.

Het bekendste figuurtje van Nintendo is natuurlijk Mario. Mario en zijn vrienden beleven talloze avonturen en er zijn dan ook al enorm veel spellen verschenen met deze karakters. Er zijn avonturengames, sportgames, muziekgames en puzzelgames te krijgen waarin Mario een hoofdrol speelt.

Een ander heel erg bekend figuurtje van Nintendo is Link. Hij speelt de hoofdrol in de Zelda games. Meestal moet prinses Zelda worden gered en beleeft Link allerlei avonturen.

En laten we Pokémon niet vergeten! Er zijn al honderden verschillende Pokémon en deze kun je vangen in de spellen van Pokémon om er vervolgens mee te vechten. Je moet proberen om de gymbadges te krijgen en zo het spel te verslaan.

Onlangs is de Nintendo 3DS verschenen. Dit is een console waarop je 3D spellen kunt spelen. Je hebt er geen brilletje voor nodig. Er zijn al meer dan twintig spellen verschenen voor de 3DS en er zullen er in de toekomst nog veel meer komen.

Games van Nintendo kun je in gameszaken, speelgoedwinkels en warenhuizen kopen. Ook zijn er veel webshops waar je terecht kunt voor games. Eventueel kun je op internet reacties lezen van mensen die ook de games spelen en wat zij er zoal van vonden. Zo kun je achterhalen of het spelletje wel bij je past.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019