Excite

Gratis online games/spelletjes vinden: zo doe je dat

Games of spelletjes vinden op internet; waarschijnlijk doe je het zo. Toch krijg je op de meeste spelletjessites veel reclame voor je kiezen. Helaas zijn er geen websites zonder reclame, maar wel veel waar je niet door honderd reclames heen hoeft te klikken voor je eindelijk een spel kunt spelen.

Een eerste website die qua games of spelletjes goed te doen is, is coolegames.com. Klik je in het menu op de andere spelletjessites, dan kom je helaas niet altijd goed uit. Kijk daarom eens of er spelletjes tussen zitten op deze pagina die je leuk vindt. Een aanrader is het denkspelletje Tower Numbers of Toren Bouwen.

Een andere website waar je meteen spelletjes kunt spelen is spellentuin.nl. Leuk op deze site zijn de goudzoeker-spelletjes. Begin hier met Goudzoeker 1 en als je deze versie leuk vindt, kun je al de varianten een keer uitproberen. Het leuke aan dit spel is dat het heel eenvoudig lijkt, maar je toch even moet oefenen voor je veel punten scoort.

Nog een site waar je gratis games op kunt spelen is spele.nl. Heimwee naar de wintersport? Kijk op deze website dan eens naar wat voor spellen je kunt vinden onder 'sport' en dan 'snowboarden'. Tip: hoe hoger een pagina wordt beoordeeld, hoe leuker het spelletje waarschijnlijk is en hoe beter het zal werken.

Het voordeel van bovenstaande spelletjessites is sowieso dat ze bij hun games of spelletjes beoordelingen hebben staan. Heb je een site gevonden met een leuk spel of een leuke game? Sla hem dan op in je favorieten. Zo kun je altijd je spelletjessite terugvinden en je spel spelen. Kijk maar rond wat je tegenkomt aan gratis spellen en games. Veel speelplezier!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020