Excite

GazoPa.com is de perfecte visuele zoektool

Iedereen die veel gebruik maakt van online afbeeldingen, weet dat het soms lastig is de juiste afbeelding te vinden. Je hebt een zonsondergang op je computer staan, maar dat is niet degene die goed genoeg is voor je presentatie. Nu kun je via Google op zonsondergangen gaan zoeken via afbeeldingen zoeken, maar er GazoPa.com biedt een betere oplossing. Jij uploadt de afbeelding, de zoekmachine achter GazoPa.com zoekt vergelijkbare afbeeldingen op het internet. Een unieke visuele zoekmachine, dus.

Er zijn verschillende manieren om GazoPa.com naar vergelijkbare afbeeldingen te laten zoeken. Zoals hierboven genoemd kun je een foto uploaden van maximaal 4 MB, waarna de zoekmachine er vergelijkbare foto's bij zoekt. Je kunt zoeken door een URL of door sleutelwoorden op te geven. Uniek is de functie waarbij jij een schets maakt van de afbeelding die je zoekt, waarna GazoPa.com er afbeeldingen bij zoekt die er op lijken. Tot slot is het mogelijk om afbeeldingen te zoeken via je iPhone. Aan mogelijkheden dus geen gebrek!

Uiteraard kunnen de gevonden afbeeldingen worden overgeplaatst naar Facebook of Twitter, zo 2.0 is GazoPa.com wel. Er zitten meer dan zestig miljoen afbeeldingen in de database van GazoPa.com, dus variabelen genoeg. De website maakt gebruik van verschillende parameters, zoals kleuren, vormen, lijnen en gezichten, om vergelijkbare afbeeldingen te vinden. Let wel op wat je met de gevonden afbeeldingen doet, er zou nog copyright op kunnen zitten!

Link bij dit artikel: Gazapo

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020